Dinamització

conferències per ─── adults

Des de l’any 2011 imparteixo diferents conferències relacionades amb el Teatre.

narradora + presentadora

Realitzant i creant tallers, conferències al voltant de temes sobre l’expressió, la comunicació i l’art d’interpretar.

conferències per ─── adults

La cartellera teatral a la ciutat de Barcelona: fer un viatge en com era el teatre aBarcelona i com s’ha transformat fins a l’actualitat. Que es programava i a on? que hi trobem ara en la cartellera Barcelonina? Comentem, i intercanviem opinions.

“Una altra Fedra si us plau”: Espriu i Espert. Saber de l’actriu Espert. Saber de l’Espriu. De l’estrena i representacions de l’obra. Aprofundint en l’obra: text i personatges.

La RAUXA i el SENY a escena: actors i actrius. Propostes d’espectacles de creadors, autors rellevants en cada un dels registres ja sigui més de “rauxa”, ja sigui mes de “seny”. Mary Santpere, Carles Santos, Els Pastorets….

El ventall de text dramàtic: veu als Monòlegs. Anem al teatre i vivim l’experiència d’una interpretació actoral, d’una posada en escena que després d’assajos, proves i reptes que giren tots al voltant del llenguatge verbal i no verbal troben l’expressió justa també de la mà d’una direcció. L’origen el trobem en l’autor/a d’un text teatral. Donant veu a diversos monòlegs ens acostarem a interpretacions diverses.

Els Sentiments mouen el Teatre: el teatre com forma d’expressió i comunicació arrela en la vivència de sentiments i amb la voluntat de comunió i comprensió de la vida com a persones. El teatre com un laboratori a on experimentem sense fer-nos mal, el teatre com una poesia encarnada, el teatre cantat, el teatre de gest i tots els teatres són una experiència col·lectiva i presencial.

COS, COSSOS, CARA, CARES en el Teatre, en la Interpretació: parlaré d’obres en les quals l’eix central és una característica física d’un personatge. Així doncs constatarem que la interpretació a escena s’alimenta de forma imprescindible d’una definició del cos de l’intèrpret. L’autor o autora que han fet del cos físic un motiu de conflicte en les seves obres de teatre. Actors i actrius que han transformat el seu cos, la seva cara per poder assumir determinats rols. Els estereotips corporals a escena.

narradora + presentadora

Cantem Àfrica
Maputo
Presentació Llibre
Joan Pons
Cantem Àfrica
Fundació Main-
Idea-Hylaiseka
Presentació Conte
Menorca
Presentació Conte
Menorca
Recitant Poesia
Menorca