Tallers

pedagogia + tallers

Realitzant i creant tallers, conferències al voltant de temes sobre l’expressió, la comunicació i l’art d’interpretar.

COACH & COS

Per viure el moment i les emocions. Sortir de les presons quotidianes per descobrir nous espais lliures. I sentir i fer.

pedagogia + tallers

Eines escèniques per directors de cors.

Professora: Tècniques de comunicació en públic per a diversos col·lectius.

Professora de teatre musical per joves i adults.

Professora de Teatre dins el Pla Educatiu d’Entorn de la Generalitat al Bages Sud. Curs escolar 2009-2010

Professora de teatre per a ballarins professionals.

Professora de Educació del Cos a l’Escola Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès. Intèrprets de la música i cantants.

Creadora i mestra de l’escola de teatre i expressió TEATREi+ a Santpedor. Formació per infants, joves i adults.

Professora dins de propostes de l’ICE per a la formació de mestres d’educació primària i secundària en temes de gestió de sentiments i emocions amb el cos i la veu.

Professora de teatre i expressió comunicativa per diverses escoles. Per nens i adults.

Creadora i conductora del Taller Cos i Emocions.

Professora i directora pedagògica del curs: ”Expressió corporal: veu-cos-gest” dirigit als professors d’educació física de secundària.

Professora de veu parlada i cantada.

Promotora i fundadora d’Antaviana a Secundària; entitat que donava suport als professors de secundària i programa teatre professional pels alumnes dels centres de secundària del Bages.

Professora de teatre a l’escola pública Riu d’Or de Santpedor 1993-95.

Creadora de material didàctic per l’escola de formadors de monitors d’esplai en els àmbits d’expressió i comunicació en teatre.

COACH & COS

Per poder actuar i comunicar amb més plenitud prendrem consciència de les emocions a través del cos i la seva expressivitat. Farem i desfarem, amb jocs, música, propostes dramàtiques, relaxament, i riures!!!

Exploracions compartides, conquerint nous paisatges de benestar personal.

Per a què /perquè, confiança intel·ligent escolta activa, cohesió equips, somni propòsit, intuïció, empatia, acció, equilibri, procés, plenitud.

Més de 10 anys d’experiència en consultoria estratègica i entrenament en lideratge per organitzacions.

Eduard Ramos: ha participat com a directiu en empreses vinculades al món de la comunicació, especialitzat en creixement i innovació en cohesió d’equips.

Clara del Ruste: vinculada professionalment al món de les arts escèniques com actriu, cantant, autora, directora i professora i artista polifacètica sempre en formació, explorant les emocions amb el cos i la veu, per donar, acompanyar amb compromís viatges de coneixement.