Trajectòria

Professional en el món de les arts escèniques. Com a actriu en produccions de Comediants, Dagoll-dagom, Joglars, Monti & cia, Hop!era, Cia Pepa Plana…

Produccions pròpies com: Sentiments, Porcanonata, Cabaret Particular, la Santpere amb verkami, ClaraEva

Participant en programes i sèries de televisió, ràdio i cinema.

Conferenciant sobre teatre, professora d’Educació del cos per músics i cantants i assessora de tècniques per parlar en públic.

Violoncel·lista i pintora a l’oli especialitzada en el cos humà.

+ Professional en el món de les arts escèniques: com a actriu en produccions dels Joglars a: Teledeum, Virtusosos de Fontainebleau, Bye Bye Beethoven. Dagoll Dagom a: Flor de Nit, Pirates, Boscos Endins, Teatre Nacional: amb El Coronel Ocell, Políticament Incorrecte, Museu de la Música de Barcelona amb proposta original: Mimomúsica.

+ Produccions pròpies com: ClaraEva, Sentiments, Porcanonata, Historietes de la Veu, Jardí, Granados i l’Espurna de la Felicitat, Cabaret Particular, la Mary i la Santpere amb Verkami, entre d’altres, realitzant gira i temporades.

+
Cantant-mezzosoprano en el cor del Gran Teatre del Liceu.

+ Ha treballat amb Monti &Cia, la Factoria Mascaró, Hop!era (també idea original), El Drac d’Or del dramaturg alemany Roland Schimmelpfenning finalistes al Premi Butaca, El Comunicat de Vaclav Havel i Una Nit Qualsevol d’en Mrozek, la Màscara G. Feydeau, Actualigags, Diari de Martina.

+ Pallassa blanca a Veus que no veus de la cia Pepa Plana.

+ Direcció i dramatúrgia: Carpa del Fòrum 2004, a la festa del Super3 del 2002, Lied pels Infants amb la cantant Dolors Aldea, Cantates de segon de Sant Cugat, Cantem Àfrica amb cors del Palau de la Música Catalana i coral Belles Arts, Nit de clàssica al Claustre de Sant Cugat.

+ Ajudant de direcció en Comediants amb les propostes: El Gran Secret i el Petit Secret estrenades al Teatre Nacional i també Skribo, una aventura cal·ligràfica.

+ Participant com a actriu en programes i sèries de televisió com Societat Imitada proposta setmanal d’humor i actualitat, Porca Misèria, PsicoExprés, Majoria Absoluta, Laberint d’ombres, Som 6 milions, Made in Barcelona per UrbeTV, entre d’altres i en cinema destacant: la Educación de las Hadas, Maquinavaja, Sauna, Jaume I el Conqueridor, Lucrecia.

+ Professional en programes de Catalunya Ràdio en Versió Original i Catalunya Música.

+ Conferenciant sobre teatre per les Aules Universitàries.

+ Professora d’Educació del cos per a músics i cantants al Conservatori de Sant Cugat.

+ Assessora de tècniques per parlar en públic i creadora de Coach&Cos.

+ Forma part com a violoncel·lista de l’Orquestra Diletant de Catalunya i inicia trajectòria en pintura a l’oli especialitzada en el cos hum .

+ Sensibilitat i vocació en la creacó d’espectacles, actriu i + pels camins artístics que explora i comunica.